Các theme tối ưu để xây dựng Private Blog Networks ( PBN) hiệu quả

"Như bạn đã biết, link building ( xây dựng link) là yếu tố quan trọng nhất của google đánh giá trang web có lên top hay không từ xưa tới nay! Có một số người cho rằng link building sẽ kém hiệu quả đi và không còn là yếu tố quan trọng nữa, thay vào đó sẽ là content, traffic,… quan trọng hơn. Tôi không phủ nhận chuyện họ nói là sai, nhưng tôi đang chia sẻ với bạn thứ quan trọng nhất hiện nay, có thể nó sẽ không còn hiệu quả nhất trong những năm tiếp theo nhưng bây giờ và có thể ít nhất một vài năm tới.

Nhưng việc công việc link building cực kì khó khăn. Không phải ai trong seo cũng biết làm nó một cách chính xác/ hiệu quả. Thậm chí ngay cả những người “thông thái” nhất về seo cũng không phải là một người giỏi trong link building. Hầu hết 50% người làm seo trên thế giới ( và ở Việt Nam tôi nghĩ con số này lên hơn 90%) chỉ có làm link building ở những web 2.0/ social media, link profile, forum links, blog comment,… "

Thế nên việc chon theme để cho trang PBN được tối ưu hiệu quả là giai đoạn hết sức quan trọng.
Dưới đây là danh sách theme được các SEOER hay dùng:

Simppeli A simple and accessible theme for bloggers and writers. It has beautiful typography and allows your content to be the most important part of your site.

Simppeli
Twenty Sixteen là một giao diện hiện đại dựa trên một cách bố cục trang web rất phổ biển của WordPress - phần header ở đầu trang với tùy chọn sidebar bên phải rất phù hợp với các blog cá nhân và trang web. Giao diện này cho phép bạn tùy chỉnh màu sắc của trang web với những set màu được tùy chỉnh sẵn, nó cũng có một hệ thống grid hài hòa và linh hoạt được tối ưu cho các thiết bị di động, và được chăm chút hoàn hảo đến từng chi tiết. Twenty Sixteen sẽ giúp bạn có một website WordPress đẹp và chạy tốt trên mọi thiết bị.

Twenty Sixteen

- Twenty Seventeen brings your site to life with header video and immersive featured images. With a focus on business sites, it features multiple sections on the front page as well as widgets, navigation and social menus, a logo, and more. Personalize its asymmetrical grid with a custom color scheme and showcase your multimedia content with post formats. Our default theme for 2017 works great in many languages, for any abilities, and on any device.

Twenty Seventeen

Rindby simple blogging theme.

Rindby

Triad is a simple, elegant, minimalist and responsive Theme based on a material design. It has been designed especially for bloggers.

Triad

Minnow Minnow is designed to put your social presence front and center by displaying your social links menu prominently below the site title and logo, so readers can easily find you on your favorite social networks.

Minnow

GeneratePress is a fast, lightweight (less than 1MB zipped), mobile responsive WordPress theme built with speed, SEO and usability in mind. GP can serve as a solid base for any website, and works great with any of your favorite page builders. With an emphasis on WordPress coding standards, we ensure GeneratePress is compatible with all well-coded plugins, including major ones like WooCommerce, WPML, BuddyPress and bbPress. GeneratePress is device friendly (mobile and tablet), uses 100% valid HTML, is fully schema microdata integrated, is translated into over 20 languages by our amazing community and is cross browser compatible (including IE8). Some of our features include 9 widget areas, 5 navigation positions, 5 sidebar layouts, dropdown menus (click or hover) and a back to top button. All our options use the native WordPress Customizer, meaning you can see every change you make instantly before pressing the publish button. Learn more and check out our powerful premium version at https://generatepress.com

GeneratePress

Xem thêm xây dựng linkbuilding: http://www.knowncrafts.net/search/label/Backlink